Pudră de Carne - Conținut Ridicat de Proteine
Obținerea pudrei de carne uscată la aer necesită un proces complex. Prin uscare, carnea nu își pierde proprietățile, așadar, pentru a obține un produs de calitate, carnea trebuie uscată la temperaturi ridicate pentru a putea distruge bacteriile.
Pentru a putea atinge un procent de peste 80% proteină, este necesar ca carnea să fie tăiată foarte subțire.
Incorporarea unei cantități mari de proteină din consumul de chifle coapte, brioșe, pâine, smoothie-uri bogate în proteine etc., folosind pudra/făina noastră de pui, are efecte anabolice, ceea ce înseamnă că ajută la construirea mușchilor.
Pudra noastră de carne este 100% deshidratată. Fierberea are dezavantajul că distruge enzimele de care organismul are nevoie absolut, reduce concentrația de vitamine, iar proteinele își pierd aproximativ o treime din valoarea nutrițională.
100% Carne Reală
Fără Zahăr
Carbohidrați Reduși
Grăsimi Reduse
85% Proteină
Fără Gluten,
Fără Conservanți sau Ingrediente Chimice
Fără Alergeni
Ambalaj Biodegradabil